Balatoni Éva

fotográfus

Évi vagyok, fotográfus. Nem születtem fotós dinasztiába és nem mondhatom el magamról, hogy már gyerekként Zenit fényképezőgéppel játszottam. A fotózás, “fény-képezés” iránti szerelem felnőttként talált rám. Viszont emlékszem, gyerekként mindig csodálattal néztem nagyszüleim megsárgult fényképeit, mialatt ők elérzékenyülve meséltek az ősökről, az akkori időkről, családokról. Felemelő volt látni, ahogyan egy “papírdarab” visszaadta azokat az érzéseket, amiket már csak az emlékeikben őriztek. Ugyanezt érzem felnőttként is. A fotók olyan érzéseket közvetítenek számomra (persze, ha jó a fotó, vagy akár egy kevésbé jó fotó is az érzelmi töltete miatt), amit nem tudok máshoz hasonlítani. Ezt az érzelmet, ezt a rácsodálkozást szeretném megmutatni nektek, hogy érezzétek azon a fotón, amit én készítek. Ez akár egy családi fotó, vagy a körülöttünk lévő világ is lehet, hisz mindannyian annyira szaladunk a mindennapok során, nem állunk meg rácsodálkozni a hajnali páracseppekre a fűszálon, nem mászunk fel olyan helyekre, ahonnan egyedi és csodálatos a naplemente és még sorolhatnám. A családi fotóknál szintén megfoghatatlan érzés, amikor egy nagymama a kezébe veszi az unokájáról készített képemet, vagy egy szerelmes (már házas) párnak életük nagy napjáról szóló fotókat adok át.

Ezekért a pillanatokért szeretek fotózni szívvel, szeretettel. Ezek az én pillanataim: Eva’s Moments.

Budapesten és környékén (az ország más területén megbeszélés alapján) vállalok esküvői fotózást, családi, gyerek-baba, újszülött, páros-jegyes és glamour fotózásokat. Akár otthonodban, akár stúdió körülmények között szeretnéd a fotózást, mindegyikre nyitott vagyok, de elárulom, hogy a szívem mélyén a természetes fény híve vagyok. 🙂

Szívemhez minden olyan megbízás közel áll, ahol meg tudom mutatni nektek a szépet. Osztom azt a nézetet, miszerint egy női fotós kincs, hisz könnyebb észrevennem az érzelmeket, az intim hangulatokat, helyzeteket. Különlegesnek és magabiztosnak fogod érezni magad a fotózás alatt, és úgy sokkal könnyebb is szép fotókat készíteni.